Min stora innehållsförteckning över september månads dagstidningsledare blev inte riktigt så bra som jag hoppats. Jag hade ju trott att mina länkar skulle direktlänka, men nu kräver de ändå att länkarna klipps och klistras... Så omständigt och dumt.   Jag blev tvungen att ladda upp den igen också, den ursprungliga filen hade visst försvunnit... Och minfil tycks plötsligt heta forumfiles.com !?

Samma system som på gamla minfil gäller dock fortfarande: När du klickar på "ladda ner" första gången dyker det upp en flik med en beskäftig knapp som inte laddar ner dokumentet. Klicka bara bort den fliken så ska dokumentet enkelt kunna öppnas sedan.

Nu har jag kompletterat med oktober månads svenska ledartexter.  I denna nya databas har jag inte brytt mig om att lägga in länkar, men jag har istället försökt beskriva textens ämne inom parentes efter titeln i de fall rubriken är gåtfull.

Nu i april är den ospärrade versionen av tidningar.kb.se fri för alla att utnyttja. Passa på att bläddra i alla svenska dagstidningar! Observera dock att de senast inlagda tidningarna är ett par månader gamla.